INTERNATIONAAL BEKENDE CONTINENTAL KIDS TREDEN OP IN WESTERHAAR.

0
1069

2_516Zaterdag 17 januari om 16.00 uur wordt er in het Baptistencentrum te Westerhaar een concert gegeven door de Continental Kids.
Deze kindergroep trekt met eigentijdse muziek, zang en dans door het hele land om spetterende concerten te geven. Met veel nieuwe liedjes, coole dansjes, een paar verdwaalde schatzoekers (wat zoeken ze eigenlijk??) en een gave lichtshow brengen deze 8 tot 12 jarigen live hun verrassende programma “Schatten”

Continental Kids is de kindertak van de wereldberoemde Continentals Singers. Met hun enthousiaste optreden, moderne choreografieën en professionele shows zijn de Continentals en Young Continentals een voorbeeld voor menig gospel- en tienerkoor. Voor de jongste tak is “Schatten” een bijzonder programma; het is namelijk alweer de tiende volwaardige productie van de Continental Kids. Na een intensieve trainingsweek geven de Kids negen concerten in de eigen regio; in Nederland zijn er dit jaar vijf groepen tegelijk actief. Daarnaast is dit concept ook internationaal opgepakt met groepen in Duitsland, Frankrijk, Slowakije, Hongarije, Roemenie, Amerika, Zuid Amerika en meer landen zullen binnenkort volgen.

Een optreden van de Continental Kids is niet alleen bestemd voor kinderen in de basisschoolleeftijd, maar voor iedereen die van muziek, dans en jeugdig enthousiasme houdt.

De groep die een concert zal geven in Westerhaar zal bestaan uit zo`n 25 door auditie geselecteerde kinderen. Vanuit Vriezenveen zingt Naomi de Jong mee in deze groep. Zij is 9 jaar oud en zingt voor het eerst mee met de Continental Kids. Maar de opgave voor volgend jaar is de deur alweer uit!!!
Het repertoire is zeer divers: van het vrolijke ‘de Regenboog` tot het ontroerende ‘Iedereen is prachtig`; van het confronterende ‘Vluchteling` dat oproept om te zorgen voor elkaar, tot ‘Ready, Steady, Go!`waarin alle kinderen uit de zaal op het podium mogen meedoen!!
Herkenbare thema`s worden begrijpelijk gezongen. Een concert door kinderen, maar zeker niet kinderachtig!! Steeds is er de afwisseling van muziek, dans en sketches.

Op 17 januari a.s. geven de Continental Kids een concert in het Baptistencentrum, Hoofdweg 85 te Westerhaar. De aanvang is 16.00 uur, de toegang is gratis. Wel is er een collecte.
Informatie is te verkrijgen via Caroline de Jong, telnr 06-26664853.
Meer informatie is te vinden op de website: www.continentals.nl/page/nl/113/Programma.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier