Inspraakavond op 2 juni over ‘Verborgen zorg`:

0
677

logo_gemeente_twenterand
Gemeente stimuleert en ondersteunt mantelzorg

Op maandagavond 2 juni organiseert de gemeente Twenterand een inspraakavond met als thema: ‘Verbogen zorg`. De gemeente heeft als doel mantelzorg en vrijwilligershulp in de zorg te bewerkstelligen. Bovendien onderzoekt de gemeente hoe zij de mantelzorg zo goed mogelijk kan ondersteunen. Het doel van de avond in Kulturhuus De Klaampe in Westerhaar – Vriezenveensewijk is een ieders mening te horen over hoe mantelzorg en vrijwilligershulp bewerkstelligd kan worden.

De avond is bedoeld voor mensen die zorg verlenen aan een naaste (familie, vriend of bekende), onbetaald vrijwilligerswerk in de zorg verrichten of gewoon geïnteresseerd zijn in dit onderwerp.

‘Verborgen zorg`
De aanleiding voor deze avond is de beleidsnotitie ‘Verborgen zorg`. De gemeente Twenterand heeft als doelstelling mantelzorg en vrijwilligershulp in de zorg te bewerkstelligen en waar mogelijk te ondersteunen. De notitie beschrijft hoe die doelstelling gerealiseerd zou kunnen worden.

Programma
Deze inspraakavond wordt gehouden op maandagavond 2 juni 2008 in Kulturhuus De Klaampe in Westerhaar – Vriezenveensewijk. Vanaf 19.00 is er ontvangst met koffie/thee. Om 19.30 uur wordt gestart met een korte toelichting op het onderwerp ‘Mantelzorg`. Vervolgens wordt er in groepen gediscussieerd over hoe mantelzorgers het best kunnen worden ondersteund. Om 21.30 uur wordt de avond afgesloten met een hapje en een drankje.

Opgave
Opgave voor deze avond is verplicht in verband met de voorbereidingen. Belangstellenden wordt verzocht zich op te geven voor 28 mei 2008. Dit kan door middel van een e-mail of schriftelijk bericht aan; i.lenters@twenterand.nl of gemeente Twenterand, t.a.v. I. Lenters, Postbus 67, 7670 AB Vriezenveen.

Inzage
De stukken liggen ter inzage bij de Service Informatie Balie in het gemeentehuis te Vriezenveen tijdens de openingsuren. Ook kunt u ze op onze website www.Twenterand.nl vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier