Inspiratieloos Voorwaarts verliest thuis opnieuw

0
572

logo-vv-voorwaarts-125.jpgOp een zonovergoten maar windering sportpark Twistveen zijn we toe aan de 4de competitie wedstrijd. Thuis werd nog niet gewonnen maar zoals bekend heeft Voorwaarts de laatste 2 uitwedstrijden gewonnen met leuk aantrekkelijk voetbal en zit het vertrouwen er bij de spelers van trainer Borkent er goed in. Met alleen de blessure van Bjorn Wessels is de ploeg compleet.
Onder leiding van de heer G. Maathuis werd om half drie de aftrap genomen. Omdat beide ploegen afwachtend begonnen was het een strijd die voornamelijk op het middenveld werd gestreden. Na 11 minuten kwam de eerste mogelijkheid voor Voorwaarts. Met een mooie diepe pass van de altijd goed verdedigende Bernd Bove, werd Wout Roelofs bereikt die een mooie voorzet afleverde en met een schuiver de bal net naast de paal geschoten werd door Michel Lensen.

Introductie scheiding

Daarna was het Gramsbergen die de overhand nam met goed voetbal wat in de 14e minuut resulteerde in een doelpunt. Een mooi afstand schot en onhoudbaar voor de keeper. Voorwaarts zat verdedigend niet kort genoeg op de man, hoewel Voorwaarts wel probeerde om druk te zetten was het Gramsbergen dat telkens balbezit hield, verder was het een matige eerste helft. De rust werd bereikt met een achterstand.
In de rust werd Coen Sickman gewisseld door Robin Jasper om voorin meer druk te zetten, een aanvaller voor een verdediger. Kortom de intenties om er nog wat van te maken waren er zeker. Omdat Voorwaarts een doelpunt moest maken en alles uit de kast moest worden gehaald werd er te vaak voor de lange bal gekozen wat het voetbal niet ten goede kwam, over en weer werden er weinig kansen gecreëerd.
In de slotfase was het voorwaarts dat alles of niets moest gaan spelen. Mede hierdoor kreeg Gramsbergen ook nog een grote kans maar een grotere achterstand werd voorkomen door de keeper.
In de laatste minuten schoot Robin Jasper nog rakelings over en werd het een zaterdag om snel te vergeten. De trainers en spelers kunnen zich gaan opmaken voor de volgende wedstrijd met een tegenstander die ik met alle respect voor Gramsbergen toch iets hoger inschat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier