Informatiemorgen voor senioren met een eigen huis

0
760

logorabobank_216
De Rabobank West Twente organiseert i.s.m. de Stichting voor welzijn en zorgvragen Twenterand een informatiebijeenkomst over financiële mogelijkheden voor senioren die een eigen huis hebben.

Een eigen huis is een groot bezit. Het is iets van uzelf. Het hebben van een eigen huis biedt ook veel financiële mogelijkheden. Stel dat u nagenoeg geen hypotheek meer heeft, dan heeft u veel eigen waarde in uw woning. Graag informeren wij u hoe u bijvoorbeeld het onderhoud van uw woning of andere kosten, b.v. een tuinman of traplift, kunt betalen uit uw woning. Er zijn mogelijkheden om wat meer financiële armslag te krijgen zonder dat u daar veel geld voor moet betalen. Wij informeren u wat de fiscale gevolgen en mogelijkheden zijn.
Twee adviseurs van onze bank, Gerda Verduin en Dennis Bosch, nemen u graag mee in deze financiële mogelijkheden door middel van een aansprekende presentatie. Daarna is er ruimte voor al uw vragen.
Wij hebben notaris Temmink van notariskantoor Temmink & van Linde bereid gevonden om iets te vertellen over het erfrecht. Een onderwerp wat leeft, dat bleek uit eerdere bijeenkomsten. Ook na deze presentatie is er tijd vrijgemaakt voor uw vragen.

Graag nodigen wij u uit voor deze informatiemorgen.
Deze morgen vindt plaats op vrijdag, 27 maart 2009.
Locatie: MCC, Oranjeplein 2, 7681 AZ Vroomshoop.
Vanaf 9.45 uur staat de koffie klaar. De bijeenkomst begint om 10.00 uur. Rond de klok van 12.00 uur ronden wij deze bijeenkomst af.
Het is een geheel vrijblijvende bijeenkomst. U bent van harte welkom, ook als u geen klant bent van de Rabobank. Er zijn geen kosten aan verbonden. De koffie of thee ontvangt u van de Rabobank.

U kunt zich aanmelden tot 20 maart:
1. via email: cooperatie@westtwente.rabobank.nl
2. telefonisch bij de Rabobank: 0548 – 373175 óf bij het Zorginformatiepunt: 481460.

Wij hanteren vol = vol. Aanmeldingen verwerken wij op volgorde van binnenkomst. Contactpersoon voor deze morgen is Ben Beens, coöperatie adviseur van Rabobank West Twente. Bereikbaar via bovenstaande email en telefoonnummer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier