Informatieavond Kulturhus De Klaampe

0
561

twenterand.jpgOp donderdag 12 september 2013 heeft een informatieavond in Kulturhus De Klaampe plaatsgevonden. Op deze avond heeft wethouder Hidde Visser de inwoners van Westerhaar verteld over de nieuwe aanpak bij Kulturhus De Klaampe. “De Klaampe is een gebouw waar de Westerhaarders trots op mogen zijn, het is hun gebouw dus moeten we ook op de hoogte blijven over de ontwikkelingen.”

De zaal was goed gevuld en de bezoekers stelden (kritische) vragen aan de wethouder over de gang van zaken in het verleden. “Hoe heeft het zo ver kunnen komen?” en “Waarom is er niet eerder door de gemeente ingegrepen?” Hier ging de wethouder uitvoerig op in. Hij gaf aan dat de stichting autonoom is en dat ingrijpen van de gemeente moeilijk was.

Nieuwe aanpak
Wethouder Visser heeft onder andere verteld over de nieuwe aanpak van De Klaampe, de stand van zaken op dit moment en de toekomst van het Kulturhus. Ook heeft hij de nieuwe bestuurder, Jaap van Hoek en een tijdelijk uitvoerend medewerker, Sjoerd van Baars, voorgesteld. Zij moeten ervoor zorgen dat Kulturhus De Klaampe weer op een positieve manier op de kaart wordt gezet. Visser daarover: “De Klaampe moet een centrum zijn waar mensen elkaar ontmoeten en waar veel gebeurt. Ik heb vertrouwen in de bewoners, de huurders en de medewerkers. Samen gaat het lukken!”

Kom met ideeën!
Tot slot nodigde de wethouder de Westerhaarders uit om meer gebruik van het gebouw te maken en suggesties en ideeën met Sjoerd van Baars te bespreken. “De Klaampe moet weer het bruisend hart van Westerhaar worden, een gebouw dat Westerhaar verdient,” aldus Visser.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier