IJsclub De Volharding uit Westerhaar krijgt nieuwe jassen

1
2038

de-volharding-04-02-2012-02-04-2012.jpgHet volledige bestuur van ijsclub de Volharding uit Westerhaar-Vriezenveensewijk heeft van Klinkhamer Mode uit Westerhaar nieuwe jassen gekregen.

Voorzitter van de Volharding Cor Rink en Jeroen Klinkhamer hadden de laatste dagen veel contact. Omdat het met de invallende vorst het mooiste zou zijn om direct gebruik te kunnen maken van de jassen, moest er snel worden gewerkt. Met als resultaat dat bij de opening van de ijsbaan alle acht bestuursleden herkenbaar zijn voor de bezoekers. En omdat de jassen zijn voorzien van reflecterende strepen kan men de baan ook in de avonduren veilig prepareren.

Introductie scheiding

De ijsbaan in aan de Zwembadlaan nummer 7 in Westerhaar is sinds afgelopen vrijdag geopend. De openingstijden zijn van 13.30 uur tot 17.00 uur en van 18.30 uur tot 22.00 uur. Voor actuele ontwikkelingen kan men ook kijken op www.westerhaar.eu

de-volharding-04-02-2012-02-04-2012.jpg

Klinkhamer Mode overhandigt bestuur ijsclub de Volharding nieuwe jassen. Op de foto ontbreken Jan Groote en Hans Teunis

1 REACTIE

  1. Mooi man,
    Nu het weer een aantal jaren fatsoenlijk vriest wordt het weer mooi, alleen jammer dat je er op zondag nog geen beker thee kunt kopen.
    Zondag rust is zo 1960, er zullen vast wel vrijwilligers willen werken toch ?
    Verder niets op aan te merken hoor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier