Iedereen welkom als Jens Post 60 wordt

0
795

 
Een tijdje terug heeft er een artikel gestaan van Jens Post (Klik HIER voor het artikel)
Jens heeft WesterhaaDigitaal.nlr een brief geschreven ter verduideling

Even korte aanvulling
De schrijver van dit stuk heeft het niet helemaal goed begrepen want in Den Bosch ging het om een aantal conservatorium lieden die toen als blazers die bij een andere band speelde en deze zijn niet meer bij elkaar .
Het was een aantal jaren geleden op de country feesten in Callantsoog waar ik Johan Tool (helaas vorig jaar overleden)van Indian Summer ontmoette, toen de afspraak gemaakt voor een optreden in de oude ‘Klaampe`(2006). Het laatste jaar komen ze nu al voor de 4e keer in Westerhaar maar dan nu in het Kulturhus.

Op vrijdag begint de vakantie met een weekend Scheveningen dus 2 dagen dansen op de pier bij de western experience op maandag door gereden naar Frankrijk voor het grootste drie daagse country evenement van Europa daar komen in totaal ongeveer 20 duizend country liefhebbers op af.
Dat is in Nederland niet voor te stellen als je daar op dinsdag in een klein dorp Craponne sur arzon aankomt en denkt moet het hier zijn.
Maar als er op de vrijdag en zaterdag een demo is van de plaatselijke country clubs is er op de terrassen geen stoeltje meer vrij en staat het dorp op zijn kop want dan zijn er wel 1000 man en als op de zondag morgen voor een café een countryband optreed staan er 300 country dansers op de straat te dansen
als we dan op de zaterdagmiddag net buiten het dorp een klein stukje omhoog fietsen dan weet je niet wat je ziet hele grote parkeerplaatsen voor de auto`s in een weiland waar een camping is gemaakt staan er wel 200 tot 300 tenten caravans en campers .
Als je dan naar festival wilt sta je dan een uur in de rij voor dat je binnen bent met je koffie , broodjes ,drinken ,stoeltjes en warme kleding voor de avond want het begint om 2uur tot s`nacht 1 uur, je mag alles meenemen als het niet in glas of blik is verpakt .
Als je dan binnen bent is het eerste wat opvalt is wat groots (ongeveer 2 voetbalvelden)opgezet aan de buiten rand allemaal kraampjes met country artikelen en eten en drinken ,loop een stukje naar beneden zie je daar 2 dans vloeren liggen met een groot videoscherm van 10X8 meter en nog verder naar beneden een gigantisch groot podium waar de bands uit binnen en buitenland optreden met daar naast ook weer groot video scherm .
Op de foto een aantal kennissen uit Eibergen ,Rotterdam en Utrecht waar wij hebben genoten van prachtig weekend festival wat dit jaar voor de 21e keer werd georganiseerd. voor meer informatie kijk op www.countryrendezvous.com

Groeten van uit Frankrijk Jens en Mettie

craponne_sur_arzon_400 scheveningen_2008_640x480_400

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier