Humor en franje met De Potters

0
969

potters_klein_653De Potters is een eigenzinnig a capella ensemble bestaand uit achttien mannen en vrouwen met een vocaal sterk repertoire vol humor. In het kader van de serie “Variatie in Muziek” van de Stichting Twenterand Cultuur zullen de Potters op vrijdagavond 15 april optreden in het gebouw van Cultureel Centrum Kerkstraat 2.
Artistiek leider en dirigent is Marion Walhof-Bramer. Ze deed koordirectie en studeerde muziektherapie aan het conservatorium. Vorig jaar trad ze in Vriezenveen op met de groep Lipstick. Marion is oud-Vriezenveense maar woont tegenwoordig, evenals de meeste Potters in Oldenzaal.
Op 15 april nemen de Potters u mee met prachtige zang en humoristische franje op reis naar Engeland, Duitsland en Amerika. Het vertrekpunt is Nederland waar met een vette knipoog ons “kliemerig klimaat” wordt bezongen. Bovendien krijgt u van de Potters gezongen tips waarmee u uw huwelijkskansen kunt vergroten door te gaan dansen in de disco. Vocale franje, de Potters weten hier wel raad mee door hun optreden ermee te omlijsten. Ze hebben altijd leuke verassingen voor het publiek.
De Potters traden eerder op in Enschede in Concordia en in het Vestzaktheater, in Oldenzaal in stadstheater de Bond, en in Weerselo in het Stiftkerkje. Verder zijn ze al jaren te beluisteren op kerstmarkten in Oldenzaal en Delden.
Het concert op 15 april begint om 20.00u. Kaarten kosten 7,50 in voorverkoop en via reservering. Reservering kan via info@twenterandcultuur.nl, voorverkoopadressen zijn in Vriezenveen Boekhandel de Jong, en het Historisch Museum, en in Westerhaar drogisterij Berghuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier