Huis aan huiscollecte Overijsselse Zieken Omroep (O.Z.O.)

0
891

In de week van 18 t/m 23 april gaan in de gemeenten Twenterand, weer zo’n 350 collectanten op pad om voor het werk van de Overijsselse Zieken Omroep midden Overijssel huis aan huis een bijdrage te vragen.

De Overijsselse Zieken Omroep  is een stichting, die zich inzet voor de zieke jonge en oudere mens en senioren in het algemeen.

Hiervoor zijn 70 vrijwilligers vanuit het studiogebouw in Nijverdal actief,  om voor deze doelgroep radio- en muziekprogramma’s te maken, die via regionale zenders, internet en in verzorgings- en ziekenhuizen, uitgezonden worden. Ook de huidige moderne Kerkradio is een OZO kernactiviteit.

De O.Z.O. midden Overijssel bestaat al ruim 50 jaar, en in al die jaren heeft deze ziekenomroep kunnen werken zonder subsidie. Daarom zijn de huis aan huiscollectes in de gemeentes waar de O.Z.O. uitzendingen verzorgd van groot belang.

Voor die uitzending komen de vrijwilligers van de O.Z.O. regelmatig in De Vriezenhof en De Weemelanden in Vriezenveen, in ’t Haarhuus in Westerhaar en in Het Liefferdinck in den Ham. Ook via Delta FM wordt er iedere woensdagavond door de OZO uitgezonden. In het Twenteborg Ziekenhuis (het tegenwoordige ZGT Almelo) beschikt de ziekenomroep over een eigen studio, waar wekelijks live uitzendingen worden verzorgd. Via de Kerkradio in Vriezenveen zijn geestelijke OZO programma’s  te beluisteren

De medewerkers van de O.Z.O. vragen u om haar werk te blijven steunen en de vele collectanten niet in de kou te laten staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier