Hout & Hobby: Een frisse start van een bekende activiteit

0
1051

logo_swt_113De houtactiviteit van Remko de Wit is begonnen met een nieuwe frisse start. Tot november vorig jaar was de activiteit onderdeel van het project Mens en Werk. Nadat de stichting haar samenwerking met dit project had stopgezet, is de houtactiviteit wel verder gegaan. De activiteit vindt plaats in de werkplaats in het Kultürhus.

Sinds kort heeft de activiteit een nieuwe naam met een eigen logo en een bredere invulling.
Hout & Hobby, de activiteiten:
Hout- inloopochtend. Iedere donderdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur kunnen deelnemers in overleg en onder begeleiding in de werkplaats iets maken van hout of zelf een voorwerp meenemen dat gerepareerd of hersteld moeten worden. Deelnamekosten zijn € 4,- per keer dat men deelneemt.

Workshops met hout. Deze zijn afgestemd op een thema en worden begeleid door Remko de Wit. In maart starten we met een eerste (voorjaar)workshop waarin een plantenbak of een plantentafeltje gemaakt kan worden (voor buiten). Kosten zijn € 75,- inclusief. Houttechnieken zoals Houtsnijwerk of beelden van Hout.

Informatie over de inloopochtend bij Remko de Wit, 0546-658020 en bij Stichting Welzijn Twenterand, 0546-805122. Informatie over de workshops op 0546-805122 of 646111

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier