Hoogste punt Brede School Westerhaar

2
499

foto-2-kopie.jpgWethouder Jan Binnenmars brengt bezoek aan bouwlocatie

Oktober 2012 ging de eerste schop in de grond op het terrein aan de Oranjestraat in Westerhaar voor de nieuw te bouwen Brede School. Inmiddels zijn de bouwactiviteiten een heel eind gevorderd. Woensdag 22 mei heeft wethouder Jan Binnenmars een gedeelte van de staalconstructie voor het dak geplaatst waardoor het hoogste punt wordt bereikt. Geheel volgens Twentse traditie trakteerde de wethouder het bouwpersoneel vervolgens op een overheerlijke gehaktbal.

De Brede School in Westerhaar-Vriezenveensewijk biedt straks ruimte aan OBS De Blokstoeke,

Introductie scheiding

 
CBS De Fontein (locatie Asterstraat), kinderopvang De Cirkel en peuteropvang De Kleine Wereld van Stichting Kindcentra Twenterand De Cirkel. Volgens de planning wordt het nieuwe gebouw in de herfst van 2013 opgeleverd. Daarna moet het pand ingericht worden en kunnen de verschillende gebruikers verhuizen. De verwachting is dat de kinderen na de kerstvakantie vanuit de nieuwe Brede School les krijgen.

 

2 REACTIES

  1. Waarom wordt er door een wet-houder niet naar de wet geluisterd door bij een constructie van een in aanbouw zijnde school geen bouwhelm te dragen? De bouwvakkers worden maar al te vaak door door de arbeidsinspectie op de vingers getikt en de bouwondernemers beboet.
    Ik vraag mij af waarom wethouder Binnenmars nu ook niet op het matje wordt geroepen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier