Hertenkamp opgeknapt door vrijwilligers

0
1662

hertenkamp_opknapen_2009_zondag_7_400Wij zijn vorig jaar begonnen met Burendag om het huis je in het hertenkamp op te knappen, zoals voorzien van een lik verf en een pad naar het huisje toe, nieuw werkmateriaal aan kunnen schaffen en dit mede door het Oranje fonds en enkele buurt bewoners, is ons dit eerste deel gelukt, hartelijk dank hiervoor.
En nu willen we o zo graag een nieuwe gras mat.

Zo het is nu eindelijk zover, het heeft jaren geduurd maar naar lang wachten hebben we de gemeente toch over stag, dankzij het Oranje fonds en de Gemeente hebben we eindelijk de grasmat kunnen vervangen voor een nieuwe mat het heeft wat inspanning gekost van enkele stratenmakers van Snippe Bestrating , (die dit vrijwillig deden) en de jongens van dekker die zijn in gehuurd door de gemeente om de boomstammen te vrezen en de grond voor ons los te trekken en de jongens van Snippe om de laatste resten van de wortels van de bomen te kunnen verwijderen, dit om de grasmat egaal te krijgen.
Maandag 31 mei word de zwarte bult overnieuw van graszaad voorzien en egaal gemaakt.

Dankzij Snippe Bestrating heeft het ook plaats kunnen vinden, deze heeft ons voorzien van het zwarte zand wat anders al gauw in de kosten loopt, en het werkmateriaal dat ter beschikking werd gesteld.

Bekijk de foto`s aandacht van winter 2009 dan weet ik zeker dat u denkt ja dat was hard nodig een nieuwe mat voor onze kippen en herten.
Ik houd de inwoners natuurlijk op de hoogte maar mocht u zelf niet kunnen wachten kom gerust een kijken of het gras er al door komt.

      hertenkamp_winter_2009_400 hertenkamp_opknapen_2009_maandag_2_400
      hertenkamp_28052010_033_400 hertenkamp_064_400

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier