Handige online opvoedtips voor ouders en verzorgers

0
497

Steeds meer ouders in Twenterand zoeken informatie en tips over opgroeien en opvoeden online via www.loes.nl. Het afgelopen jaar zijn er in heel Twente 100.000 meer bezoeken geweest op Loes.nl dan het jaar daarvoor. Vanaf 4 maart a.s. is de website helemaal vernieuwd en vinden ouders nog makkelijker en sneller online de informatie die ze zoeken.

Introductie scheiding

Ouders kunnen op de Loes website tips lezen over opgroeien en opvoeden, maar ook zelf een vraag stellen. Veelgestelde vragen zijn bijvoorbeeld vragen over zindelijkheid, slaapproblemen bij baby’s, pesten en het social media gebruik van kinderen. Loes wil met de nieuwe website nog beter inspelen op de behoefte van ouders. Ouders vinden er naast handige tips ook informatie over gratis cursussen in de buurt, links van interessant websites en informatie over instellingen die hen verder kunnen helpen met hun opvoedvraag.

Acties
In de eerste week van maart zijn er in verschillende Twentse gemeenten ludieke acties rondom www.loes.nl. Zo wordt er een Flashmob georganiseerd in Tubbergen en wordt het winkelend publiek in Enschede en Rijssen Holten geconfronteerd met acteurs die opvoedsituaties naspelen.

Loes
Loes is het gezicht van het onderdeel opvoedondersteuning binnen het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in diverse Twentse gemeenten. In Twenterand zijn er CJG-loketten in Den Ham, Vriezenveen, Vroomshoop en Westerhaar. Hier kunnen ouders/verzorgers terecht voor informatie en vragen over opvoeden en opgroeien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier