Grote speelgoed en kinderkledingbeurs in Kulturhus De Klaampe in Westerhaar

0
802

Westerhaar – Leuke nieuwe zomer-kinderkleding voor een aardig prijsje of heel voordelig speelgoed inkopen? Wie slim is en voordelig wil inkopen, bezoekt op zaterdag 9 april as  de kinderkleding- en speelgoedbeurs in Kulturhus De Klaampe in Westerhaar. Met meer dan  65 verkopers is De Klaampe deze zaterdag gevuld met allerhande nieuwe en gebruikte kleding en speelgoed voor kinderen van
0 tot ongeveer 12 jaar. 

De gedachte achter de beurs is dat (merk-)kleding en speelgoed vaak nog een tweede ronde mee kunnen. Nieuw speelgoed en kleding in een winkel aanschaffen kost veel geld, terwijl anderen mooie spullen in de kast hebben liggen. De verkopers kunnen op deze beurs hun goede spullen kwijt en de kopers kunnen zichzelf en hun kinderen blij maken voor een vriendelijk prijsje.  In deze dure tijd, waarbij menigeen toch goed moet opletten waar het geld blijft, is deze beurs een mogelijkheid om voor een leuk bedrag in te kopen.

De beurs wordt bezet door particuliere verkopers en  ondernemers met leuke  nieuwe (merk)  kleding &  accessoires . Ook is er een  tweedehands winkel aanwezig, onder andere met merkkleding in diverse maten, zijn er nieuwe kindersieraden te koop en kunnen de liefhebbers houten speelgoed aanschaffen. Kinderen zijn van harte welkom op deze gezellige beurs en hoeven zich  niet te  vervelen! Er is een groot springkussen aanwezig, een grabbelclown, ballonnen en schminkpiraat, streetdance optreden door kinderen. Ook kunnen de kinderen en volwassenen deelnemen aan diverse workshops deze ochtend. Speciaal is  deze beurs het thema “kinderfeestjes”, waar veel bijzondere ideetjes opgedaan kunnen worden bij het grote aantal standhouders. Ook kunnen kinderen verkleed op de foto voor een goed doel.

De (particuliere) organisatie  van  deze kleding- en speelgoedbeurs is aangenaam  verrast door het hoge aantal deelnemende verkopers. Er is geen plekje meer vrij in De Klaampe. De kleding- en speelgoedbeurs wordt gehouden op zaterdag 9 april  van 9.00 tot 13.00 uur. De toegang is gratis. Iedereen is van harte welkom!
Voor vragen kunt u contact opnemen met de organisatie: Monique Jager (06-50540267 of per e-mail:
monique.jager@home.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier