Grote nederlaag Voorwaarts bij Hellendoorn

0
957

Je hebt wedstrijden waar je de mindere bent , maar waar je de schade beperkt kan houden. Zie de nederlagen tegen De Zweef en ON. Maar nu was er geen houden aan.

Bij Voorwaarts had Bernd Bove zich bij het rijtje geblesseerden gevoegd. Ook bij Hellendoorn ontbraken er een paar. Oa de voortreffelijke aanvaller Ruben Hendriks. Dat geeft dan ook nog een beetje hoop… Maar Hellendoorn heeft wel een zeer brede talentvolle groep, bleek later.

Dan de wedstrijd , in de eerste 20 minuten was er nog weinig aan de hand, oké Hellendoorn had meer van het spel, maar toch…

En dan komt nog onverwachts de 1e treffer bijna letterlijk uit de lucht vallen. Uit een hoekschop kopte aanvoerder Rico Doldersum met een flinke boog net onder de lat raak. Toen was het hek van de dam. Hellendoorn schroefde het tempo op, via de zijkanten kwamen ze veelvuldig door. En toen bleek dat ze  met Carlos Magno Lopes (mooie naam) nog een geweldige aanvaller hebben. Hij zorgde voor rust nog voor 2, 3 en 4-0.

De rust duurde ivm een blessure van scheidsrechter Zander Pouls een kwartier langer. Hij werd vervangen door de nog jonge scheidsrechter Maurice Paarhuis (top zaterdagvoetbal). Woonachtig in Hellendoorn en kwam relaxt op de fiets aan. . Een corona geval had een streep door zijn oorspronkelijke wedstrijd gezet. De lange rust had Nick Wessels goed gedaan, in de 46e min zorgde hij met een geraffineerde boogbal bijna voor een doelpunt. Bijna dus… Hellendoorn nam het echter meteen weer over en in de 48e min zorgde Roan Nahuis voor 5-0. Vrij snel gevolgd door de 6 en 7-0. Nogmaals door Magno en Nahuis.

Daarna hielt de doelpuntendrang gelukkig op. In de 70e min riep de Hellendoorn trainer nog : “Hou het tempo hoog”.  Voor mij had dit niet gehoeven… Tot meerdere doelpunten leidde dit gelukkig niet.

Dinsdag wordt er ingehaald bij vanaf 20 uur bij Marienberg. Zaterdag 13 november is een rustdag.