Grote modeshow Klinkhamer Mode

0
1157

Woensdag 10 september zal er in zalencentrum Zandwijk in Vriezenveen een grote modeshow gehouden worden door een groot aantal zaken uit de gehele gemeente Twenterand. Klinkhamer Mode uit Westerhaar(sponsor WesterhaarDigitaal.nl) zal de nieuwste dames en heren najaarsmode showen Het zal een modeshow worden voor zowel jong als ouder mede omdat alle zaken die meedoen aan deze groots opgezette show zich richten op de modebewuste man en vrouw. Kortom niet te missen voor de modebewuste man of vrouw die op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen op modegebied.

Deze avond zal met medewerking van het NBvP Vrouwen van Nu tot stand komen, zij hebben een deel van de organisatie op zich genomen en wat natuurlijk niet onbelangrijk is gezorgd voor de vrijwilligers die op de catwalk hun beste beentje voor zullen gaan zetten. De modellen zullen voor velen bekenden zijn, tevens zullen er een aantal zeer bekende Twenteranders meelopen waaronder een aantal personen die actief zijn in de gemeentelijke en landelijke politiek!

Kaartverkoop bij de deelnemende zaken en bij de bestuursleden van het NBvP Vrouwen van Nu, tevens bij de entree van de zaal, maar als u verzekerd wilt zijn van een toegangsbewijs is het verstandig dit in de voorverkoop te kopen. Toegangsprijs is € 6,- per persoon, dit is incl. koffie/cake, een hapje en gratis deelname aan de grote verloting. De zaal is open om 19:00 uur, de show zal beginnen om 19:30 uur.

Klinkhamer Mode heet u van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier