Grote kinderkleding & speelgoedbeurs Westerhaar op 2 April 2022

0
1241

Met o.a. een Circus workshop en ballonnenclown voor de kids
Tevens superleuke damesstands aanwezig!

Op Zaterdag 2 April as zal er weer een grote kinderkleding en speelgoedbeurs worden georganiseerd in het Kulturhus de Klaampe (Beeklaan 1) in Westerhaar door Monique Jager. Alle kramen zijn inmiddels volgeboekt, er is geen plekje meer vrij.
Er zijn ruim 85 kramen aanwezig met zowel nieuwe als tweedehands kleding, speelgoed en leuke accessoires. Dit is een mooie gelegenheid om prachtige kleding te kopen voor leuke prijsjes en om de voorjaarscollectie weer aan te vullen v/d (klein) kinderen.
Kinderen kunnen zich prachtig laten schminken of wil je liever een mooie glittertattoo? Dat kan ook!
BSO de Kleine Wereld is aanwezig met o.a. een mooie knutselhoek en er zijn diverse andere leuke activiteiten voor de kids aanwezig. Diverse standhouders hebben leuke acties en bij een aantal maak je kans om een leuke prijs te winnen deze ochtend.
Superleuk is dit keer de workshop die door Circus Tijdsgeest in Enschede wordt gegeven waar kinderen vanaf 10 tot 11.30 gratis kunstjes kunnen leren en van 11.30-12 uur zullen ze afsluiten met een leuke voorstelling op het podium. Ook zal er nog een vrolijke ballonnenclown langskomen deze ochtend om de kids te trakteren op een mooie ballonnen creatie. Deze activiteiten worden gratis aangeboden door de organisatie.
De beurs is geopend van 9.00-12.30 uur en de toegang is wederom gratis.
In het horeca gedeelte van de Klaampe is het heerlijk vertoeven en zal de inwendige mens zeker niet worden vergeten.
Naast kinderkleding, speelgoed en volop animatie voor de kids zullen er ook diverse leuke stands aanwezig zijn voor dames dit keer. Woonaccessoires, parfum, etc.
Een superleuk uitje voor het hele gezin, te leuk om te missen, jij komt toch ook?
Iedereen is van harte welkom, graag tot ziens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier