Griezeldorp schoongeveegd door Ghostbusters

0
926

img_3362_640x480_480Donderdag hebben de kinderen van het griezeldorp achter Ons Domein de laatst hand gelegd aan hun houten woningen. Het dak moest er nog op voor de eventuele regen die ze voorspeld hadden. Dit gebeurde onder het toeziend oog van de vele vrijwilligers, zodat het ook echt waterdicht zou zijn. De hutten werden versierd en er werden namen bedacht voor hun onderkomen. De kleintjes waren aan het knutselen gegaan en tussentijds werden ze geschminkt en op het springkussen werden de gekste capriolen uitgehaald. Rond een uur of twaalf werden de kinderen bij elkaar geroepen, want er moest gegeten worden.
Grote stapels met pannenkoeken werden naar binnen gebracht, die gebakken waren door de ouders, opa`s en oma`s. De kinderen stonden in een grote rij op hun beurt te wachten naar zo`n vermoeiende ochtend. Na de maaltijd werd er door sommige kinderen een siësta gehouden, de temperatuur was aan de hoge kant en de benauwde lucht was toch wel een beetje vermoeiend.
s”Avonds maakten de kinderen zich op voor de playbackshow en lieten de toegestroomde menigte en de deskundige jury hun ingestudeerde acts zien.
In de pauze was er nog een gastoptreden van de Vroomshoopse zangeres Joan, die belangeloos een optreden verzorgde voor deze grote menigte. De jury had de zware taak om uit de deelnemers een winnaar te kiezen. Maar na enig beraad werd Lisa Plattje als Mega Mindy als winnares uitgekozen.
De 2e plaats was voor Mooi Wark met Dennis, Kevin, William en Jordy en Liza en Jarnick hadden een gedeelte 3e plaats.
De ouders werden verzocht om het Griezeldorp voor 22.00uur te verlaten , want dan was het dorp voor de kinderen . De ouders hoeven niet te zien wat er allemaal gebeurde als het nacht werd. Maar voordat de kinderen gingen slapen , werd het dorp grondig geïnspecteerd op eventuele griezels door een lid van de bekende Ghostbusters.
Vrijdagmorgens werden de kinderen om 8 uur weer opgehaald door de ouders. Enkele van hen lagen toen nog maar net inbed en wilden liever nog even blijven liggen. Maar die kregen het advies thuis nog maar een paar uur te gaan slapen.

De organisatie kan terug kijken op een geslaagde jeugdvakantie spelen en wil iedereen die daar een bijdrage aan heeft geleverd op deze manier dan ook hartelijk bedanken.

De foto`s zijn nu allemaal geplaatst en we willen Maaike Schutte weer hartelijk bedanken voor het ondersteunen met het fotograveren.

Team WesterhaarDigitaal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier