Gratis een jaar 20% Dalkorting in de bus

0
621

De provincies Gelderland, Overijssel, Flevoland, de Stadsregio Arnhem Nijmegen, Regio Twente en de vervoersbedrijven Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia Tansport laten reizigers graag kennis maken met de voordelen van de OV-chipkaart. Daarom bieden zij gratis het reisproduct ‘Dalkorting` aan op de OV-chipkaart. Reizigers die de Dalkorting voor 1 december 2010 op hun persoonlijke OV-chipkaart zetten, krijgen een jaar gratis 20% Dalkorting (na 9.00 uur) in de bus in Gelderland, Overijssel en Flevoland. De Dalkorting kan bij alle ophaal- en oplaadautomaten in Oost-Nederland op de persoonlijke OV-chipkaart geladen worden. De Dalkorting is ook via www.ov-chipkaart.nl te bestellen.

Wat houdt de gratis 20% Dalkorting in?
• Een jaar lang met 20% korting reizen in de daluren.
• Inchecken op maandag tot en met vrijdag na 9.00 uur, in het weekend en op feestdagen de gehele dag.
• Geldig in alle bussen in Gelderland, Overijssel en Flevoland, met uitzondering van Almere en Lelystad.
• Tot 1 december gratis te bestellen.

De Dalkorting (20 %) wordt berekend over basistarief én het kilometertarief over zowel voltarief als leeftijdskortingen. 65+ers krijgen op hun persoonlijke OV-chipkaart automatisch 34 procent leeftijdskorting. De Dalkorting betekent daarnaast 20% extra korting.
De Dalkorting op de persoonlijke OV-chipkaart loopt na 1 jaar automatisch af. Daarna kost de Dalkorting € 7,50.

Hoe krijgt u de 20% Dalkorting?
U kunt de 20% Dalkorting op twee manieren verkrijgen:
1. Rechtstreeks. Ga naar een ophaal- en oplaadautomaat bij bijvoorbeeld een tabakszaak of Primera en zet de Dalkorting Oost-Nederland voor € 0,- met de knop “opladen reisproduct” direct op uw persoonlijke OV-chipkaart.
2. Via www.ov-chipkaart.nl en volg de instructies op het scherm. Ga daarna naar een ophaalautomaat in de bus of een oplaad- en ophaalautomaat bij een tabakszaak of Primera, en zet de 20%-Dalkorting met de knop “ophalen bestelling” op uw ov-chipkaart.

Meer informatie over de Dalkorting is te vinden op www.ervaarhetov.nl of te verkrijgen bij de tabakszaken en de Primera`s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier