Grande finale van eerste Kookworkshop voor mannen

0
729

foto-kookworkshop-16-11-2016.jpgZorgSaam Twenterand organiseert in samenwerking met het Kultürhus de Klaampe in Westerhaar een kookcursus voor mannen die hun eigen boontjes willen doppen. De cursus wordt begeleid door Jack Wever en Dick Beltman, beiden vrijwillige koks bij Eetmee Twenterand. De eerste cursus, die uit 5 lessen bestaat, werd woensdag 16 november afgesloten met een diner voor familie en vrienden van de cursisten. Deze Grande Finale bestond uit een viergangen diner. Er werd gestart met een koude sla soep met gerookte zalm en meloen met parmaham en rucola. Het hoofdgerecht bestond uit verschillende warme groenten, vlees en gebakken aardappelen. Er werd afgesloten met een flensje met ijs en warme kersen. In de lessen hebben de mannen kennisgemaakt met de verschillende mogelijkheden en toepassingen van aardappelen, groente en vlees. Behalve het leren koken werd ook aandacht besteed aan het tafeldekken en het opdienen en uitserveren.
De cursisten kregen een oorkonde van de koks en een bosje bloemen. De volgende kookcursus start op woensdag 11januari en op 8 maart. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.
Voor informatie over deelname kan men bellen met ZorgSaam Twenterand, 0546- 481456, te bereiken op werkdagen tot 13.00 uur! www.zorgsaamtwenterand.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier