Goedverblijf.nl verkozen tot beste hotelaanbieder van Nederland!

0
1601

team-goedverblijf.jpgDonderdag 21 april zijn in het Westergastheater in Amsterdam de beste en populairste reisorganisaties van Nederland bekendgemaakt tijdens de feestelijke Zoover Awards 2016. Goedverblijf.nl hotelarrangementen uit Westerhaar mocht de award beste hotelaanbieder in ontvangst nemen.
De Zoover awards zijn al jaren een belangrijke consumentenprijs voor zowel reisorganisaties als vakantiegangers. Meer dan 100.000 mensen hebben gedurende zes weken hun waardevolle stem laten horen. Binnen 11 categorieën streden meer dan 150 reisorganisaties voor de titel beste (met hoogste waarderingscijfers) en populairste (met meeste stemmen) reisaanbieder. Nieuw dit jaar was de Zoover Award voor Meest Klantvriendelijke aanbieder.
Goedverblijf.nl werd in 2012 opgericht. Sinds mei 2015 is het bedrijf gehuisvest in Westerhaar. Via de website alsook telefonisch kunnen consumenten voordelige hotelarrangementen boeken bij 3- en 4-sterren hotels in Nederland, Duitsland & België. Er worden complete meerdaagse arrangementen aangeboden tegen aantrekkelijke condities.

Introductie scheiding

 “We zijn nu 4 jaar bezig en zijn bijzonder trots op deze prijs. Het is een waardering en erkenning voor alle medewerkers en het geeft aan dat we goed bezig zijn,” aldus Robin Schepers, directeur van Goedverblijf.nl. Officemanager Kim Egthuijsen voegt toe ‘’Erkenning en waardering van de consument is geweldig, daar doe je het voor. Deze award is een mooie kroon op de werkzaamheden die we samen met veel inzet en plezier verrichten”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier