Goed begin van 2016 voor SDO

0
482

logo-korfbal.jpgAfgelopen zaterdag stond voor SDO het eerste duel van 2016 op het programma. Hiervoor moest de ploeg afreizen naar Borne om daar te spelen tegen Groen Zwart 1. De ploeg wilde, na een aantal verloren wedstrijden, goed starten in het nieuwe jaar.

SDO begon voortvarend aan de wedstrijd, binnen no-time was het 0-3. De Westerhaarders waren heer-en-meester aan het begin van de wedstrijd, na een kwartier was het 1-6. SDO creëerde veel kansen en benutte deze. Ook verdedigend zat het goed. In het laatste deel van de eerste helft veranderde het spelbeeld niet, het enige verschil was dat Groen Zwart nu wel scoorde. De ruststand was 4-10 in het voordeel van de oranjehemden.

Introductie scheiding

Na rust probeerde SDO door te gaan met waar ze voor rust gebleven waren, dit lukte niet helemaal. De ploeg bleef de veel betere partij, maar dit was niet terug te zien op het scorebord. Het ging de hele tijd gelijk op, waardoor het gat even groot bleef. Na een kwartier was het 6-12. In de laatste fase van de wedstrijd was het Groen Zwart dat makkelijker de korf vond, maar het gat was groot genoeg. Het werd niet meer spannend. Einduitslag Groen Zwart – SDO 10-14.

Volgende week speelt SDO in Velp tegen hekkensluiter SIOS ’61 1. De wedstrijd begint om 18:35 uur en wordt gespeeld in sporthal ‘De Dumpel’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier