Glasvezel op bedrijventerreinen in Twenterand

1
778

Bedrijven Belangen Vriezenveen (BBV), Industrie Kring Vroomshoop en Omstreken (IKVO)
en de gemeente Twenterand maken zich sterk voor het ondernemersklimaat in Twenterand. Een snelle digitale infrastructuur maakt daar deel van uit. De ondernemersverenigingen en de gemeente hebben COGAS en NDIX bereid gevonden om te investeren in de aanleg van glasvezel op de bedrijventerreinen in Twenterand. Maandag 21 januari a.s. wordt hierover voor ondernemers een informatieavond georganiseerd bij Restaurant Zandwijk in Vriezenveen.

Om te bepalen of het overstappen naar glasvezel interessant kan zijn, bieden COGAS en NDIX alle ondernemers op de bedrijventerreinen in Twenterand gratis en vrijblijvend een onafhankelijke doorlichting van het ICT-gebruik binnen hun bedrijf aan. Dit gebeurt door een adviseur van NDIX. Ondernemers die voor 1 april 2013 beslissen, krijgen een 50Mb aansluiting voor het tarief van 10Mb.

Introductie scheiding

Meer informatie over de verschillende abonnementen en de bijbehorende prijzen is te vinden op www.twenterand.nl/revitalisering. Hoe meer ondernemers nu meedoen, hoe lager de kosten. Bij een deelnamepercentage van 10% krijgen alle ondernemers 25% korting op de eenmalige aansluitkosten. Wordt het percentage deelnemers 25% dan krijgen alle ondernemers 50% korting.

Informatieavond
Maandagavond 21 januari 2013 organiseren de IKVO en de BBV om 20.00 uur een informatieavond over glasvezel bij Restaurant Zandwijk aan de Kanaalweg Zuid 1 in Vriezenveen. Op deze informatieavond krijgen ondernemers naast informatie over glasvezel ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen.

1 REACTIE

  1. Als Cogas dan met z’n glasvezel toch aan de andere kant van de N36 bezig is, trek ’t dan nog ff een klein stukje verder langs de sibculoseweg 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier