Girlzz Only in kulturhus Klaampe

0
619

Woensdag 22 december is er in het Kulturhus in Westerhaar een meidenmiddag. Dit speciaal voor alle meiden uit Westerhaar, in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar. Deze middag zijn er een aantal superleuke workshops en activiteiten.

Zoals een professionele fotoshoot, Ilona`s Nail Design zal bezig gaan met de nagels van de meiden ook wel ‘nailart` genoemd. Daarnaast kunnen de meiden nog een les JazzDance krijgen en kunnen ze hun eigen polaroid foto scrappen bij Kreatrends uit Westerhaar.

Deze middag zullen de meidenwerkers van Stichting Welzijn Twenterand voorlichting gaan geven over Loverboys en zal er een spel gedaan wordt met het thema ‘uiterlijk`.

De middag begint om 13.00 uur en duurt tot 16.30 uur. de kosten voor deze middag zijn € 2,50 per persoon. Tevens zal er vanaf januari tweewekelijks een meidenactiviteit plaatsvinden op de vrijdagmiddag in Jongerencentrum Future. Tijdens deze dag kun je hier mee informatie over krijgen.

Voor meer informatie & opgave kun je mailen naar s.hollander@welzijntwenterand.nl of kijk op de hyves site van het meidenwerk in www.girlzonlywesterhaar.hyves.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier