Girlzz Only begint met frisse start

0
505

Dinsdag 27 maart ( Vroomshoop) en woensdag 28 maart ( Westerhaar) start Stichting welzijn Twenterand met Girlzz Only middagen in beide kernen.
Meiden in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar zijn van harte welkom om tijdens deze middagen gezellig mee te doen met verschillende activiteiten, workshops, uitjes en meer.

Zo starten we de eerste keer met een heuse High Tea! Meiden die zin hebben om te komen gaan zelf de hele high tea voorbereiden, maken en hier natuurlijk onder het genot van een drankje lekker van genieten.
Ondertussen is er de mogelijkheid om wensen en ideeën aan te geven voor de rest van het jaar.
Wat heb je nou altijd al een keer willen doen of maken of weet je een leuke activiteit of uitje waar je graag een keer heen wilt? Geef het aan en meidenwerkers Jorinde en Sylvia door en dan zullen zij dit samen met jou gaan regelen.

Introductie scheiding

In de maand april zal Girlzz Only elke dinsdag plaatsvinden in het Flierpark, Bijvank 18, in Vroomshoop, . De meidenmiddag begint om 15.00 uur en duurt tot 16.30.
In Westerhaar vindt Girlzz Only in de maand April elke woensdagmiddag plaats in de ‘kelder’ van het Hervormd Centrum, aan de Hoofdweg 166 . Ook hier is de meidenmiddag van 15.00 uur tot 16.30.
Voor de laatste updates en foto’s kun je Girlzz Only ook online volgen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier