Gildeslager Johan Kleine gaat voor kip met een beter leven en meer smaak

0
728

Een vitale, sterke en gezonde kip met smaak. Dat is waar Slager Johan Kleine voor gaat en staat. In de slagerij is de zogeheten Boerderijkip verkrijgbaar. Een kip afkomstig van Nederlandse pluimveehouderijen waar ze onder verantwoorde omstandigheden leven. Een kip die bovendien naar echte kip smaakt en alleen verkrijgbaar is bij de specialist.

“Voor de consument is het vanwege het grote en onduidelijke aanbod tegenwoordig lastig te bepalen welke kip nog echt kwalitatief is en échte smaak heeft”, aldus slager Johan Kleine. “Wij vinden het belangrijk om onze klant op dat gebied garanties te kunnen bieden.

Introductie scheiding

 Bovendien streven we ernaar de klant beter, bewuster, duurzamer en gezonder te laten genieten voor een betaalbare prijs. Vandaar onze keuze voor de Boerderijkip.” Het vlees van de boerderijkip komt van langzaamgroeiende dieren. De stallen waarin ze leven zijn diervriendelijker ingericht en het dag- en nachtritme wordt erin gewaarborgd. Doordat de kippen meer tijd en leefruimte hebben zijn ze minder gevoelig voor gezondheidsproblemen. De kippen krijgen 100% plantaardig voer, dat voor minimaal 70% uit granen bestaat. De pluimveehouders van de Boerderijkip streven naar zo min mogelijk antibioticagebruik, waardoor de meeste kippen geheel antibioticavrij opgroeien.

 

Met de bewuste keuze voor Boerderijkip zet Slager Johan Kleine een flinke stap in het bieden van duurzame en ambachtelijk lekkere kip. “Klanten kunnen daarbij altijd bij ons terecht voor persoonlijk advies als het gaat het om het product, recepten en bereidingswijzen, aldus Johan Kleine.

Voor meer informatie over Boerderijkip en smakelijke recepturen met Boerderijkip producten kijkt u op: www.boerderij-kip.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier