Gezocht: Deelnemers klankbordgroep verkeersvisie Westerhaar-Vriezenveensewijk

0
482

twenterand.jpgWilt u meedenken en meepraten over een verkeersvisie voor uw dorp? Meld u dan aan als deelnemer van de Klankbordgroep Verkeersvisie Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Samen met een afvaardiging van inwoners, bedrijven en belangengroepen uit Westerhaar-Vriezenveensewjjk, denkt u mee met het college van burgemeester en wethouders over het opstellen voor een verkeersvisie voor de hele kern Westerhaar-Vriezenveensewijk. Ingezoomd wordt op de lokale verkeersstructuur en situaties in de kern.

Over enkele weken wordt de eerste klankbordbijeenkomst gehouden. Lokale belangengroepen en organisaties worden uitgenodigd voor de bijeenkomst. Als inwoner van Westerhaar-Vriezenveensewijk kunt u ook deelnemen. U mag zich alleen aanmelden, maar kunt ook uw krachten bundelen met andere inwoners uit uw wijk, buurt of straat. Per wijk, buurt of straat is er plek voor twee afgevaardigden.

Ook kunt u contact opnemen met Plaatselijk Belang Westerhaar-Vriezenveensewijk. Zij treden op als belangenbehartiger van de Westerhaarse inwoners en worden uitgenodigd om deel te nemen in de klankbordgroep.

U kunt zich aanmelden tot 15 februari 2016 bij de heer G.(Gert) Hofman. Dit kan via e-mail: g.hofman@twenterand.nl, of telefoon: (0546) 840 515.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier