Gezellige avond voor de vrijwilligers van 125 jaar Westerhaar

0
774

img_2139_640x480_640Op 14 januari werd de laatste feestavond gevierd door stichting 125 jaar Westerhaar. Deze keer waren de vele vrijwilligers aan de beurt om eens lekker te ontspannen. Van de ongeveer 150 vrijwilligers, die het afgelopen jaar actief  zijn geweest, was ongeveer de helft  in de feestelijke versierde zaal  van het Hervormd Centrum aan de Hoofdweg aanwezig. 

Na een heerlijke kopje koffie werd de avond geopend met een korte terugblik op het afgelopen jaar. 

Er is heel wat gebeurd en voor jong en oud werd er wat georganiseerd.
Gelukkig is alles zonder incidenten verlopen en dat is ook mede te danken aan de vele vrijwilligers.
Het mooie van het jubileumjaar is, dat we met elkaar hebben laten zien dat Westerhaar prima feest kan vieren . Nog  mooier is dat we het niet voor het dorp hebben gedaan, maar samen met het dorp. Want hoe je het ook bekijkt,  het afgelopen jaar stond ook de saamhorigheid bovenaan.

Massaal heeft  iedereen op zijn eigen manier de schouders eronder gezet en of het nu met het opbouwen van de tenten is,  het verkopen van de loten, het bereiden  van diverse lekkernijen, EHBO verlenen, PR acties, het helpen met activiteiten  of de verkeersregelaars die in weer en wind paraat stonden om de bezoekers veilig te begeleiden. Het was allemaal super! Nu zou het mooi zijn als er in de toekomst voldoende  enthousiastelingen opstaan om deze saamhorigheid vast te houden en leuke activiteiten te blijven organiseren.

Het huidige bestuur werd ook nog even in de bloemetjes van de Lelie gezet en bedankt voor hun inzet van de afgelopen jaren.

Daarna kon iedereen genieten van het uitgebreide buffet wat door Henk Niks was verzorgd. Tussendoor werden de door WesterhaarDigitaal  gemaakte fotos op een groot scherm getoond en werden de gasten vermaakt door Goochelaar Jan uit Wierden met de mooiste en spannende trucjes!

Nog even een tipje van de sluier, de Stichting heeft binnenkort voor alle huishoudens in Westerhaar-Vriezenveensewijk nog een leuke verrassing in petto!

Meer foto`s in het fotoalbum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier