Geweldig MEGA PIETEN FESTIJN Westerhaar!

0
8393

Op Wo. 23 November jl. werd er in het Kulturhus de Klaampe in Westerhaar door 2 vrijwillige hulppieten weer het Mega Pieten Festijn georganiseerd. Na 2 jaar afwezigheid wegens Corona kon het spektakel eindelijk weer plaatsvinden.

Wat hebben de Pieten genoten van de bijna 400 bezoekers die een gezellig feestje kwamen vierden.

Er reden zelfs een pietenbus en pakjesbus 12 in Westerhaar en Sibculo om de bezoekers op te halen bij de haltes, er zaten zelfs pieten achter het stuur van de mooie bussen van Schepers tours. Noppers Aangenaam fietsen heeft ervoor gezorgd dat de pieten zonder een pepernoot in de band konden rondfietsen op de mooie tandems. De hoofdpiet bracht zelfs live zijn nieuwe Sinterklaas hit ten gehore en nog vele andere bekende Sinterklaasliedjes. Ook kwam de Sint nog even gezellig langs deze middag en nam uitgebreid de tijd om mooie kleurplaten in ontvangst te nemen en om op de foto te gaan met de kinderen.

Ouders en begeleiders konden gezellig vanaf het ingerichte terras meegenieten terwijl de kinderen zich konden vermaken op de springkussens, het pietenparcours, in de pietendisco of op de grote stormbaan. Na afloop kregen de kinderen een heerlijke chocoladepop aangeboden van Kulturhus de Klaampe die uitgedeeld werden door een aantal vrolijke pieten. Hierbij willen de Pieten alle bezoekers bedanken voor hun komst, graag tot ziens volgend jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier