Gevoelige hoogbegaafde kinderen; hoe daar mee om te gaan?

0
1538

Hoogbegaafde kinderen zijn gevoelige kinderen die zich anders ontwikkelen dan andere kinderen. Om deze kinderen een goede en effectieve begeleiding te geven zal ook de pedagogische benadering een andere moeten zijn. In deze lezing d.d. 18 september, krijgen, ouders, docenten en professionele opvoeders praktische uitleg en tips waar direct mee aan de gang kan worden gegaan.  

De lezing, voor ouders, docenten en professionele opvoeders, wordt verzorgd door Rineke Derksen van www.GelukkigHB.nl uit Zwolle. Zij geeft praktische uitleg en tips waarmee je direct aan de slag kunt.

Wanneer en waar
Dinsdag 18 september in de Harmoniezaal van Het Punt in Vroomshoop aan de Burgemeester Koetjestraat. Er is een inloop met koffie/thee van 19.00 – 19.30 uur. De lezing start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. 

Kosten en aanmelden
De lezing is gratis. Aanmelden graag en dat kan via abronsvoort@zorgsaamtwenterand.nl.

Advies van Loes

Loes is er speciaal om ouders en verzorgers advies te geven over opvoedvragen. Heb je vragen, dan kun je Loes telefonisch bereiken of langskomen bij een van de vier Loes loketten in Twenterand. Kijk op www.loes.nl voor de contactgegevens. Loes helpt je graag!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier