Getuigen gezocht botsing pizzeria Westerhaar

0
1944

botsing-pizzeria-westerhaar.jpgAfgelopen zondag tussen 17.00 uur en 17.40 uur heeft er een botsing plaatsgevonden met een geparkeerde auto (zwarte Toyota Avensis sedan) die bij de pizzeria (Pyramiden aan de Leidijk) op de oprijlaan stond geparkeerd met de neus richting de inrit links van de pizzeria. Op de foto is dit de locatie van de pijl.
Tijdens deze botsing heeft de Toyota rechts achter schade opgelopen. Deze botsing heeft (hoogstwaarschijnlijk) plaatsgevonden doordat een auto van de parkeerplaats wilde draaien. Deze auto zal schade hebben aan een buitenspiegel. De bestuurder moet gemerkt hebben dat dit is gebeurd.
Helaas vonden wij geen briefje achter de ruitenwisser maar dat hoeft geen probleem te zijn. Middels deze oproep willen wij degene die dit is overkomen alsnog vragen zich bij ons te melden zodat dit op een nette manier kan worden opgelost zoals het hoort. U heeft immers gemerkt dat er iets niet goed is gegaan. Daarnaast willen wij ook een oproep doen naar de mensen die wellicht iets hebben gezien. Wij zullen blij zijn met het feit dat degene zich alsnog meld, dus laat u niet weerhouden. Een ongeluk kan nu eenmaal gebeuren en het is begrijpelijk dat er wellicht door de schrik eerst wordt doorgereden.
Vooralsnog doen wij geen aangifte omdat wij hopen dit op deze wijze op te kunnen lossen. Aangifte gebeurd wel als degene zich niet voor maandag 26 december heeft gemeld.

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking!

Met vriendelijke groet,

Fam. Schepers
Tel: 0629372548
p_schepers@hetnet.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier