Geslaagde strijd om PODB-Cup in Westerhaar

0
779

logo-WvM.jpgAfgelopen zaterdag was het clublokaal van damclub Denk en Zet/Witte van Moort uit Westerhaar decor van een wedstrijd in de strijd om de PODB-Cup. Mede gezien het feit dat er in Gouda een jeugd NK plaatsvond was de deelname matig maar ondanks dit kan de organisatie terugzien op een geslaagd damevenement.
Bij de pupillen was favoriet Niels van Ginkel ook nu niet te stoppen en won al zijn partijen. Nout Lamberts van de plaatselijke damvereniging behaalde een fraaie tweede plek In de B-groep won Gijs de Smit uit Heino maar zorgde Jonne Bosch voor een daverende verrassing door als tweede te eindigen en dat alleen op basis van het onderlinge resultaat met Gijs de Smit.

Introductie scheiding

Bij de allerkleinsten was Melanie van Duinen een klasse apart. Ook zij won al haar partijen en dat zeer overtuigend. Alice Velding uit Westerhaar werd verdiend tweede en het succes van de plaatselijke vereniging werd compleet doordat zowel Bart Ekkel al Yoshua van Poll in de prijzen vielen.
De volgende wedstrijd in de strijd om de PODB-Cup zal op 18 januari 2014 gehouden worden in Hattemerbroek.

Eindstand pupillen groep A:
1. Niels van Ginkel/Hattemerbroek 7-14, 2. Nout Lamberts/Westerhaar 7-9, 3. David van Keulen/Hattemerbroek 7-9, 4. Rosalique van Erven 7-8, 5. Tobias Hoogland/Hattemerbroek 7-8, 6. Bas Meima/Hattemerbroek 7-6, 7. Sven Lozeman/Heino 7-2 en 8. Thijs Boertien/Westerhaar 7-0

Eindstand pupillen groep B:
1. Gijs de Smit/Heino 6-9, 2. Jonne Bosch/Westerhaar 6-9, 3. Christiaan Bosman/Hattemerbroek 6-7, 4. Mike Frontczak/Hattemerbroek 6-6, 5. Ryan van Duinen/Hattemerbroek 6-5, 6. Dehlinya van Erven/Hattemerbroek 6-3 en 7. Rick van Ginkel/Hattemerbroek 6-3

Eindstand welpen groep A:
1. Melanie van Duinen/Hattemerbroek 6-12, 2. Alice Velding/Westerhaar 6-8, 3. Bart Ekkel/Westerhaar 6-8, 4. Yoshua van Poll/Westerhaar 6-6, 5. Kaemon van Erven/Hattemerbroek 6-6, 6. Vera Hazelhof/Westerhaar 6-2 en 7. Owen Hoogland/Hattemerbroek 6-0.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier