Geslaagde start van seizoen jeugddamclub denk en zet/Witte van Moort

0
1870

20160916-194637-kopie.jpgVrijdag 16 september was de start van het jeugdseizoen bij damclub denk en zet/Witte van Moort. Er werd een toernooi gehouden waar 15 jeugdige dammers en damsters op afkwamen. De jeugd werd ingedeeld in 3 groepen van 5 personen.
In poule A werd Thijs Boertien eerste voor Brandon Nijveld. In poule B was de 1e prijs voor Ricardo Bos. Niek Jansen en Demi Slot eindigden op de gedeelde tweede plaats. In poule C was Joshua van Poll de winnaar. Hier eindigden José Leussink, Thijs Jansen en Elin Harzevoort op een gedeelde 2e plaats.
Na afloop werden de prijzen uitgereikt door jeugdleider Alex Noppers, voor de nummers 1 en 2 in de poules was er een mooie prijs. Op vrijdagavond 23 september starten we weer met de vrijdagavond competitie voor de jeugd. We starten elke vrijdag om 18.30 uur. Het adres is Asterstraat 28. Iedereen is van harte welkom en kan gratis een kijkje komen nemen om kennis te maken met het damspel.
Tijdens de jeugdavonden wordt er ook training gegeven door ervaren dammers, zodat de jeugd het damspel snel onder de knie krijgt. Met dammen leert de jeugd zich tevens goed te concentreren, hetgeen de nodige voordelen op kan leveren op school. Voor meer interesse kunt u ook kijken op onze website: www.damclubwittevanmoort.nl.

Introductie scheiding

Onderstaand de volledige poule uitslagen.

Poule A
1. Thijs Boertien 7 punten
2. Branden Nijveld 4 punten
3. Romee Flim 3 punten
4/5. Mike de boer en Tim Jansen 1 punt
Poule B
1. Ricardo Bos 6 punten
2. Niek jansen en Demi Slot 5 punten
4. Yuan ni chen 4 punten
5. Sanne Profijt 0 punten
Poule C
1. Joshua van Poll 8 punten
2. José Leussink, Thijs Jansen en Elin Harzevoort 4 punten
5. Eliajah van Poll 0 punten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier