Geslaagde Opendag Tennisvereniging Westerhaar

0
641

foto-s-opendag-2012-044.jpgAfgelopen weekeinde werd er op de tennisbanen aan de Zwembadlaan in Westerhaar de jaarlijkse opendag georganiseerd.
Ook deze keer konden de kinderen die deel hebben genomen aan de gratis kennismakingslessen “Maak kennis met tennis” hun kunsten voor de eerste keer op de buitenbanen laten zien. Voor de ouders was er uiteraard koffie.
Aan het einde werden de “diploma’s” uitgereikt en werd bekend gemaakt wie bij het spelletjescircuit de meeste punten had gehaald. Voor zowel bij de jongens als de meisjes was er een prijsje te winnen.

Introductie scheiding

Bij de jongens was de eerste prijs voor Roy Lubbelinkhof en bij de meisjes voor Marieken ten Brinke. Na afloop was er gelegenheid om lid te worden van de tennisvereniging, waarbij er een gratis racket wordt aangeboden en 10 gratis lessen. Ook de nieuwe tennisleraar Stephan Patz was aanwezig om kennis te maken met onze vereniging. Voor de kinderen stond er weer een prachtig springkussen dat gesponsord is door “Dennis Verhuur” uit Vroomshoop. De komende week kunnen mensen zich uiteraard nog opgeven als lid en daarbij krijgen nieuwe seniorleden ook 5 gratis lessen aangeboden. Informatie over het lidmaatschap vindt u op www.tvwv.nl onder het kopje “clubinfo”/”ledenadministratie”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier