Geslaagde en gezellig bezochte dames/kinderkleding en speelgoedbeurs Westerhaar!

0
551

Zat. 8 Oktober jl. was het weer gezellig druk tijdens de grote dames/kinderkleding en speelgoedbeurs in het Kulturhus de Klaampe in Westerhaar.
Er kon naar hartenlust geshopt worden bij de ruim 80 kramen die aanwezig waren deze ochtend met zowel nieuwe als tweedehandsspullen.
Ook konden kinderen gratis meedoen met de circuslessen van Clown Maria en daar waren veel enthousiaste en blijde kindergezichtjes te vinden. De danseressen van YaSport lieten mooie optredens zien. Knutselwerkjes konden er gemaakt worden bij de BSO stand. De Kapper verzorgde mooie vlechten en kleurtjes in de haren van de kids. Mooie ballonnen, geschminkt worden, eendjes hengelen en nog zo veel meer leuke activiteiten waarbij de toegang wederom gratis was.
Buiten hebben mensen genoten van heerlijke ijsjes en de poffertjeskraam en konden er prachtige kalebassen en nestkastjes gekocht worden.
Na afloop was de samenwerking met de Stichting Manna en Ieder Kind een Sint ook weer een groot succes. Veel mooie spullen zijn na afloop ingezameld voor deze 2 goede doelen waardoor de gedoneerde spullen in de directe regio blijven en terecht komen bij gezinnen die dit goed kunnen gebruiken.
De organisatie wil hierbij dan ook iedereen hartelijk bedanken voor hun aanwezigheid tijdens de beurs en graag tot ziens op de volgende beurs die op Zaterdag 8 April 2023 georganiseerd wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier