Geslaagd 3-tallen damtoernooi in Westerhaar

0
647

img-4227-kopie.jpgVoor het 3e jaar in successie organiseerde damclub Witte van Moort een 3-tallen damtoernooi waarbij een team bestaat uit een clubdammer, jeugddammer en een huisdammer. Maar liefst 12 teams meldden zich aan en het werd opnieuw een geslaagd toernooi in een gezellige sfeer waarbij de recreanten de sfeer bij het dammen konden proeven en hier duidelijk van genoten.
Na de voorronden leidde het team van Marino Barkel, winnaar van vorig jaar, voor het team van Gerbrand Hessing. Hierna werd het deelnemersveld opgesplitst in een winnaarsgroep en een verliezersgroep. In de winnaarsgroep bleef de spanning tot de laatste ronde aanwezig. Hierin versloeg het team Gerbrand Hessing concurrent team Marino Barkel en eiste hierdoor de 1e prijs voor zich op. Het winnende team bestond uit Gerbrand Hessing, Mark Paters en Lennard Bakker. Het team van Jeffrey Steen werd verdienstelijk derde. De verliezerspoule werd gewonnen door het team van Jeroen Schokker dat het team van routinier Roelof Schippers nipt voorbleef.
Door het succes van het toernooi zal ook het komende jaar weer een dergelijk damtoernooi plaatsvinden op de donderdag voorafgaande aan Goede Vrijdag.

Introductie scheiding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier