Genoeg speelkameraadjes bij Kinderopvang De Cirkel

0
763

dsc-6289-kopie.jpgMeer dan 100 kinderen deden donderdagochtend 25 oktober mee aan de spellenkermis van de BSO’s van Kinderopvang De Cirkel. De kermis was opgericht in de sporthal van de Windmolenbroek. Er stonden allerlei bijzondere spellen opgesteld zoals: sjoelbakken met een bochtje, stokvangen, vier op een rij en een Toren van Pisa. Ook waren er een aantal leuke teamspellen die de kinderen konden spelen zoals: Kat en Muis en prehistorisch knotshockey.In schoolvakanties hebben de BSO’s de kans om wat grootschaliger activiteiten voor de kinderen te organiseren. Ook uitstapjes behoren dan tot de mogelijkheden.

 

Introductie scheiding

Hoewel de trend is dat het aantal kinderen in de kinderopvang afneemt, is dit voor de vakantieopvang niet altijd het geval. Het lijkt erop dat ouders vanwege de recessie wat minder vaak op vakantie gaan en in de schoolvakanties doorwerken. Als de ouders werken, biedt de kinderopvang uitkomst.
De Cirkel heeft in totaal 14 locaties voor buitenschoolse opvang in Almelo, Twenterand en Tubbergen. Iedere schoolvakantie plannen ze een gezamenlijke activiteit waaraan de BSO’s deel kunnen nemen. De ene keer wordt er iets in Almelo georganiseerd en dan weer in Twenterand. De kinderen ervaren het als een soort schoolreisje en genieten volop van het samenspel.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier