Gemeentewerf Donderdag officieel open

0
1065

Donderdag wordt de Gemeentewerf in Vroomshoop officieel geopend door wethouder Van Abbema. De opening vindt om 15.00 uur plaats aan de Aziëlaan 16 in Vroomshoop, vóór de entree van de gemeentewerf.

Naast de openingshandeling en een tweetal korte toespraken is een rondleiding door de gemeentewerf gepland, waarbij uitleg wordt gegeven over de totstandkoming van de werf. In de grote binnenhal staan diverse stands van aannemers die inzicht geven in het natuurlijke materiaalgebruik.

Zo is er een stand die het proces van aardwarmte en de manier waarop de werf verwarmd wordt uitlegt en kunnen genodigden het gebruikte hout voor de hoofddraagconstructie bekijken. Tevens ligt er een stuk van het vegetatiedak en zal een auto milieuvriendelijk gewassen worden. Een aanwezige veiligheidsstellage geeft onder andere inzicht in hoe de aanlijning van bijvoorbeeld glazenwassers in zijn werk gaat, zodat deze veilig op het dak kunnen lopen. Uiteraard zijn er ook medewerkers van de gemeente zelf aanwezig die uitleg geven over gehanteerde producten en de uitvoer van de dagelijkse werkzaamheden.

Rond 18.00 uur wordt de opening van de Gemeentewerf afgesloten met een hapje en drankje. Zaterdag 1 december van 10.00 uur tot 14.00 uur is de gemeentewerf opengesteld voor bewoners van Twenterand om een kijkje te nemen in dit bijzondere gebouw. (Deltafm)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier