Gemeentebelangen Twenterand start inloopspreekuur

0
801

|
Onder het motto ‘Gemeentebelangen Twenterand nog dichter bij de burger!’ start de partij een inloopspreekuur. De eerste keer vindt plaats op donderdag 11 oktober van 19.30 tot 20.30 uur in gebouw Trio, Sluiskade ZZ 17/A te Westerhaar. Het bestuur en de fractie van Gemeentebelangen Twenterand nodigen iedereen van harte uit om van deze nieuwe mogelijkheid gebruik te maken.

Tijdens het inloopspreekuur kan iedereen langskomen met vragen, klachten, suggesties of zomaar een gesprek. Doel van het spreekuur is om nog meer te horen wat er zoal leeft onder de Twenterandse bevolking, kortom de politiek nog dichter bij de burger. De inbreng gebruikt de partij om standpunten in te nemen, gemeentelijke zaken te volgen, bespreekbaar te maken en oplossingen te creëren. De partij is daarnaast nadrukkelijk geïnteresseerd in goede plannen en initiatieven.

 Het inloopspreekuur vindt elke maand plaats op een vaste tijdstip. Vanzelfsprekend zijn de fractie en het bestuur naast het inloopspreekuur altijd telefonisch en per e-mail via fractie@gemeentebelangentwenterand.nl bereikbaar. Ook tijdens het twee wekelijks fractieoverleg is er gelegenheid om in te spreken. Data van het inloopspreekuur en meer informatie is te vinden op www.gemeentebelangentwenterand.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier