Gemeente vraagt mening inwoners over verkeer Westerhaar

0
736

logo-gemeente.jpgDe gemeente Twenterand is op zoek naar mensen die een mening of suggestie hebben over bepaalde verkeerssituaties in Westerhaar – Vriezenveensewijk. Het gaat daarbij om de volgende thema’s: Bereikbaarheid (auto, fiets en openbaar vervoer), verkeersveiligheid en leefbaarheid (geluid- en luchtkwaliteit). Met behulp van het zogenaamde E-spraak kunnen inwoners hun mening geven. “We hebben deze vorm van participatie eerder toegepast in Vriezenveen en daaruit kwam toen hele zinvolle informatie die we toe kunnen passen in de verkeersvisie,” aldus verkeerswethouder Engberts.

Voor die verkeersvisie voor Westerhaar – Vriezenveensewijk wordt ook informatie gebruikt uit bijeenkomsten met klankbordgroepen en het beleid uit het Gemeentelijk Mobiliteitsplan. Engberts: “Hiermee hopen we een gedragen verkeersvisie voor Westerhaar – Vriezenveensewijk te ontwikkelen.”

Hoe werkt het?
In de maanden april en mei bestaat de mogelijkheid om via de website www.e-spraak.nl/Westerhaar mee te denken. Mensen kunnen één of meerdere punaises prikken op de interactieve kaart. Daarbij kunnen ze aangeven wat er op deze locatie(s) speelt. Daarnaast is er op de site een forum waarop meegedacht en gediscussieerd kan worden. Er kan gestemd worden op een stemming of er kan worden gereageerd op een reactie van een ander. Om mee te kunnen doen kunnen mensen zich eenvoudig registeren met hun e-mail adres.

Bedankt!
Wethouder Engberts: “Ik roep iedereen op mee te denken over het toekomstige verkeersbeleid voor Westerhaar-Vriezenveensewijk. Alle bijdragen zijn van harte welkom en ik wil nu alvast iedereen die een bijdrage levert, hartelijk danken.”

Meer informatie + E-spraak
Voor actuele informatie over verkeer en vervoer in de gemeente Twenterand, kijkt u op www.twenterand.nl > Thema’s > Verkeer en Vervoer.

Hier staat ook de link naar de website www.e-spraak.nl/Westerhaar waarop mensen hun mening kunnen geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier