Gemeente Twenterand op twitter

0
673

VRIEZENVEEN – De gemeente Twenterand maakt haar persberichten en andere publicaties vanaf heden ook bekend via de sociale netwerksite Twitter. „Het is een aanvulling op onze communicatiemiddelen, zoals de website,” aldus burgemeester Cornelis Visser.

De gemeente Twenterand gaat kijken op welke manier ze Twitter en andere social media verder in kan zetten. Zo krijgen deze middelen ook een steeds belangrijkere rol in de samenleving, ze kunnen ingezet worden bij burgerparticipatie maar bijvoorbeeld ook bij de communicatie over een ramp. Burgemeester Visser daarover: ,,Als je de discussies volgt via bijvoorbeeld weblogs en twitter tijdens een incident, kun je heel snel een goed beeld krijgen van wat er onder de mensen leeft. Daar kun je weer op inspelen met je berichtgeving over zo’n incident.”

`Twitter` is een internetdienst waarmee gebruikers op elk moment van de dag korte berichtjes publiceren. In maximaal 140 tekens per bericht vertelt de gebruiker wat hem of haar bezighoudt. Het is een social netwerksite waarop de gebruiker zichzelf een profiel kan aanmeten.

De gemeente Twenterand is te volgen via www.twitter.com/gemtwenterand

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier