Gemeente Twenterand klaar voor Glazen Cafe

0
719

logo-glazen-cafe.gifMet groot enthousiasme poseren onder meer burgemeester Cornelis Visser, oud-profrenner Gerben Löwik en voormalig burgemeester Bernard Kobes in de hal van het Twenterandse gemeentehuis. Iedereen is klaar om in actie te komen voor het Glazen Café.

De oud-profwielrenners Rob Harmeling, Gerben Löwik en Rik Reinerink doen dinsdag 18 december mee aan een actie in het gemeentehuis aan het Manitobaplein in Vriezenveen. Oud-burgemeester Bernard Kobes heeft de oud-profs voor de actie weten te strikken. Doel is om geld in te zamelen voor het Glazen Café dat zich inzet voor de Serious Request-actie van 3FM.

Iedereen kan 18 december van 10.00 tot 22.00 uur tegen betaling van vijf euro meedoen aan het fietsspel, waarmee het tv-programma Holland Sport altijd werd afgesloten. Bedrijven betalen 50 euro om het spel voor een half uur te gebruiken voor hun medewerkers.

De oud-profs komen vanaf 17.00 uur in actie. Later die dag beklimmen raadsleden de fietsen. De opbrengst wordt 20 december naar het Glazen Café in Vroomshoop gebracht. (Tubantia)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier