Gemeente Twenterand heeft een kleurrijk evenement minder.

0
857

img-4567.jpgHet waren vier spannende en stressvolle maanden voor de organisatie van Vliegerfeest Twenterand.
Zoals u in de media heeft kunnen lezen was de organisatie op zoek naar een nieuw terrein binnen gemeente Twenterand en er zijn meerdere tips binnen gekomen en bezocht.

Vliegerfeest Twenterand.
Een internationaal evenement die door duizenden mensen uit geheel Twente en daarbuiten bezocht werd. Deelnemers uit Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland¬¬, Canada en Amerika. Jaarlijks een expositie waarin cultuur met het vliegeren verbonden werd. De basisschool kinderen en verenigingen uit alle kernen van de gemeente werden er bij betrokken. De media (Tubantia, Telegraaf, RTV-Oost enz.) schonken meerdere keren per jaar aandacht aan dit kleurrijke evenement en de B&B in de regio zaten dit weekend vol met deelnemers en bezoekers.
Ondanks dit alles en de oproep in de media is het de organisatie niet gelukt om een geschikt of beschikbaar terrein te vinden en is besloten dat er in 2017 geen vliegerfeest binnen gemeente Twenterand door de stichting zal worden georganiseerd.

Is dit het einde van de stichting?
Nee, het Nieuwjaarsvliegeren Twenterand in Januari gaat gewoon door en in de gemeente Dinkelland (Denekamp) gaan wij volgend jaar wel een vliegerfeest organiseren laat Plattje weten. Wie weet komt er in de toekomst nog wel een nieuwe in Twente, maar daar zijn we wel een tweede party voor nodig.

Voorzitter Herman Plattje wil namens de organisatie dan ook iedereen bedanken die het mogelijk hebben gemaakt om het vliegerfeest te kunnen organiseren en wenst iedereen fijne feestdagen toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier