Gemeente Twenterand en Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand (IVT) investeren in verenigingen en stichtingen

0
572

twenterand.jpgInformatieavond bestuurlijk coachingstraject en social media

Op maandag 25 november is er voor verenigingen en stichtingen een informatieavond bestuurlijk coachingstraject en social media. De avond vindt plaats in Kulturhus De Klaampe in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Rob de Jong, directeur van de Vrijwilligerscentrale Deventer en trainer/coach bij het Nederlands Expertise Centrum Projecten, presenteert die avond de opzet van het bestuurlijke coachingstraject en de kansen die het besturen kan bieden. Aanmelden kan nog tot uiterlijk 18 november.

Introductie scheiding

 

Met het bestuurlijke coachingstraject krijgen (amateurkunst)verenigingen en stichtingen ondersteuning op weg naar professionalisering en bestuurlijke vernieuwing. Het traject biedt de handvatten om inzicht te krijgen in waar het bestuur voor staat en hoe de ambities gerealiseerd kunnen worden. Ook biedt het grip op wat er leeft in de eigen organisatie en wat de leden zoal verwachten.

Social media
De gemeente Twenterand biedt op deze avond ook een informatieve presentatie over sociale media. Mediacoach Carola Oldemaat van Bibliotheek Twenterand geeft een presentatie over sociale media en het gebruik van internet voor verenigingen en stichtingen.

Aanmelden voor gereduceerd tarief
De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur. Besturen van verenigingen en stichtingen kunnen zich opgeven om voor een gereduceerd tarief het bestuurlijk coachingstraject te gaan volgen. Aanmelden voor de informatieavond kan tot uiterlijk maandag 18 november 2013, via secretariaatbeleid@twenterand.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier