Gemeente neemt tijdelijk huur over van burgemeester

6
843

cornelis_visser_437De gemeente Twenterand gaat voor de duur van maximaal één jaar de huur van de nieuwe woning van burgemeester Cornelis Visser betalen.
Visser heeft zijn oude huis in Middelharnis nog niet kunnen verkopen. Hij zit derhalve met dubbele woonlasten, nu hij met zijn gezin een huurwoning in Twenterand heeft betrokken. Daarom heeft Visser met succes een beroep gedaan op een regeling, waarbij de gemeente voor een periode van maximaal één jaar de huur voor negentig procent voor haar rekening neemt. Die regeling loopt van 1 juni 2010 tot 1 juni 2011.

6 REACTIES

  1. pfff wat een armoede hebben wij, de gemeente zal eens anderen helpen die het echt nodig hebben. als wij wat voor elkaar willen krijgen gaat er jaren overheen of gebeurtnever

  2. Vind dit echt nergens op slaan, wij moeten ons zelf ook redden, onze huur word ook niet betaald als wij met dubbele maand lasten zitten.

    Zelfs als je met ziekte komt te zitten en je klopt aan bij de gemeente (WMO) word je niet geholpen, inkomen net iets boven het minium.

  3. ik vindt nergens op slaan heeft de burgemeester dan zo`n slecht loon

    ze betalen mjn hypotheek ook niet als ik met dubbele maand lasten zit

  4. schandalig die pipo heef een salaris van ongeveer 5 duizend in de maand

    er zijn mensen hier in twenterand met eensalaris van 1500 in de maand en die zitten ook met 2 huizen ik had het al gedacht en zeker wat een volkvelakerij wij hebben een corupte gemeente.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier