Gelijkspel voor SDO/UNI 1

0
651

Zaterdag 14 april, stond er voor SDO/UNI een uitwedstrijd in Surhuisterveen op het programma. Tegenstander was deze middag It Fean. De thuiswedstrijd was destijds gewonnen door SDO/UNI 1 met 9-6.

Deze middag trof de selectie een gemotiveerd It Fean, dat voortvarend van start ging. In de eerste paar minuten keek SDO/UNI al tegen een 3-0 achterstand aan. Na 10 minuten spelen werd het spel beter, en hadden we verdedigend de zaakjes op orde. De rust zouden we bereiken met een 5-6 stand

De tweede helft kwam It Fean direct langszij via een afstandschot (6-6) Halverwege de tweede helft kwam SDO/UNI op een 7-9 voorsprong, maar deze kon niet vastgehouden worden. Met nog enkele minuten op de klok, maakte It Fean middels een vrije bal gelijk. In de laatste minuut kreeg de aanval van SDO/UNI nog enkele kansen, maar de overwinning werd niet binnen gesleept.

Voor SDO/UNI staat er geen wedstrijd op het programma op zaterdag 21 april, de eerstvolgende wedstrijd staat gepland op 28 april. Tegenstander is dan koploper EKC2000. Aanvang: 15:30 uur sportpark Het Twistveen