Gelijkspel Derby

0
630

Zaterdag 7 april stond er voor SDO/UNI 1 de derby op het programma tegen Kios uit Sibculo. Op een koud en winderig sportpark het Twistveen waren menig supporters op de derby afgekomen.

De wedstrijd die in een gelijkspel zou eindigen, was weinig hoogstaand. Wel spannend maar niet goed. Beide teams kennen elkaar door en door. En hadden verdedigend de zaakjes prima op orde. De ruststand zou 5-4 zijn in het voordeel van de thuisploeg. Dat de eindstand na 70 minuten maar
7-7 zou zijn, zegt alles over de hele wedstrijd. De helft van de doelpunten bestond ook nog uit standaardsituaties. Beide ploegen konden na de wedstrijd tevreden zijn met een punt alhoewel de winnende ook aan beide kanten nog had kunnen vallen.

Aanstaande zaterdag speelt SDO/UNI een uitwedstrijd in Surhuisterveen tegen It Fean. Aanvang: 15:30 uur.