Geld voor `herschikking` `t Twistveen

0
868

VRIEZENVEEN/WESTERHAAR – Een nog aan te zoeken extern bureau gaat een onderzoek uitvoeren naar het sportpark `t Twistveen in Westerhaar. Het geld daarvoor komt vrij doordat een onderzoek naar een `visieontwikkeling` voor het sportpark Het Midden in Vriezenveen niet meer nodig is.

Daarvoor was eerder 27.500 euro uitgetrokken. Dat geld wordt nu naar Westerhaar overgeheveld, zo heeft het college van B en W besloten. Onderzoek naar Het Midden is niet meer nodig, omdat de gemeenteraad ten aanzien daarvan al heeft besloten tot investeringen in kunstgrasvelden en kleedaccommodaties.

Voor `t Twistveen moet nog wel gekeken worden hoe de zaken geregeld moeten worden. Het gaat om een `herschikking` van het sportpark. Er moet ruimte zijn voor korfbal, voetbal, een ijsbaan en een nieuwe baan voor de atletiekvereniging. Die baan moet multifunctioneel worden, zodat ook andere sportverenigigen er gebruik van kunnen maken.

Ook moet worden bepaald welke sportvelden kunstgras krijgen.

Bij het onderzoek moet, aldus B en W, rekening worden gehouden met het Kern Ontwikkelings Plan (KOP) Westerhaar. Onderdeel daarvan is het verdwijnen op enige termijn van de waterzuivering vlakbij het `t Twistveen. (Tubantia)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier