Gel op de ballen.

0
871

dsc8310.jpgHoe netjes te eten met een vork, gel op de ballen voor een röntgenonderzoek en een verhelderende, maar ludieke uitleg voor maatverdeling tijdens het koken. Een kleine greep uit de hilarische onderwerpen die beide cabaretiers Patrick Laureij en Kasper van der Laan in snel tempo voorbij lieten komen tijdens hun optreden vrijdagavond in de Klaampe in Westerhaar. Het duo was naar Westerhaar gekomen op uitnodiging van CCK2. Het werd een avond waar er veel gelachen werd. Beide heren stand-up comedians wisten het boeiend te houden tot de laatste zin. Hun ervaring is dan ook al groot. Laureij won onder meer alle Cameretten prijzen, trad op tijdens Lowlands en stond in het voorprogramma van Theo Maassen. Van der Laan was in 2015 onderdeel van het BNN-televisieprogramma ‘Padoem Patsss, de onelinershow’ en is sinds 2016 een van de presentatoren van het humoristische Vara-consumentenprogramma Rambam. Beiden zitten in ‘Comedytrain’, een door Raoul Heertje opgericht gezelschap dat een podium biedt voor vele bekende stand-upcomedians.
Het volgende en laatste evenement van dit seizoen sluit CCK2 af met een Rockfeest in de Klaampe op 21 mei. Sabine Uitslag met haar band Spinrock treedt op.

Introductie scheiding

 De eveneens uit Westerhaar afkomstige zangeres Aletta Berkhof bijt het spits af deze avond met haar band Times Like These. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.cck2.nl Op de site staat ook de verdere informatie.
CCK2 gaat in het nieuwe seizoen, beginnende op 24 september met een Sagenfestival in het Veenmuseum in Westerhaar, onder een andere naam verder. Deze nieuwe naam wordt tijdens dit Rockevenement bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier