GBT zaterdag op tournee door de kernen

0
662

amerikaanse-schoolbus-gbt.jpgDe enige lokale partij die deelneemt aan de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 19 maart, GemeenteBelangen Twenterand [GBT], gaat zaterdag op tournee door de kernen van de gemeente Twenterand.

Vanaf het tijdelijke hoofdkwartier, de inmiddels bekende ‘GBT Campagnewinkel’ genoemd, wordt vanaf Brink 17 in Den Ham gestart om 10.00 uur. Een uur later vertrekt de campagnebus (een knalgele klassieke Amerikaanse schoolbus, red.) via Geerdijk naar het centrum van Vroomshoop alwaar rond 11.15 uur kennisgemaakt kan worden met onze kandidaten aan het Julianaplein, Amaliaplein en Linderflier.

Vervolgens wordt een uur na de middag via Bruinehaar en De Pollen vertrokken naar het winkelcentrum in Vriezenveen. Hierna zal de karavaan vertrekken richting Westerhaar-Vriezenveensewijk en zal rond 14.45 uur aankomen op het plein bij de plaatselijke C1000. Na ruim een uur zal de tournee eindigen op de startplaats in Den Ham.

Introductie scheiding

 

Veel muziek en plezier voor kinderen
De GBT-karavaan zal niet onopgemerkt de kernen bezoeken. Naast de knalgele klassieke Amerikaanse schoolbus, die al een verschijning op zich is, worden de GBT-kandidaten vergezeld met muziek live gespeeld door Dixieland band Crackers Jacks. De kinderen kunnen gratis ballonnen laten maken in de gekste vormen door een ballonnenclown. Daarnaast hebben we een suikerspin machine bij ons en delen we heerlijke broodjes knakworst uit.

Met de kandidaten kunt u uiteraard kennis maken, maar ook in gesprek gaan over onderwerpen die u aan het hart gaan. Foldermateriaal en flyers worden uitgedeeld waarin u kunt lezen wat GBT de afgelopen 4 jaar heeft beloofd en waar gemaakt plus de speerpunten voor de komende 4 jaren. Een gedrukt exemplaar van het complete Speerpuntenprogramma 2014-2018 is er ook.

Wij hopen u graag te zien komende zaterdag!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier